Antistatisk udstyr

Hvis du har brug for antistatisk udstyr....

Vi tilbyder sammen med Keyence en komplet serie af antistatisk udstyr, så som intelligente ion-blæsere og stave, som kan eliminere langt de fleste problemer. Vi tilbyder også et måleudstyr, som kan måle og gemme ladningerne (+- 50.000 volt)

Måleudstyr

Eltech Solutions tilbyder to typer af måleudstyr til måling af statiske ladninger, et In-line og et håndholdt, begge måler den statiske ladning, luftfugtighed og temperatur.

Vil du vide mere om hvilke produkter vi kan levere inden for Automation så ser her!

Det håndholdt system kan logge data på 100 program pladser, så man efterfølgende har mulighed for at udlæse maksimum og minimum værdier.

In-line systemet har mulighed for at måle kontinuerligt og sende data til f.eks. En PLC løbende.

Ionblæsere

Keyence ionblæsere bruger omgivelsesluften til at blæse positive og negative ioner ud, så emnerne bliver neutrale. Den indbygget sensor, måler om der er behov for negative eller positive ioner og derfor går neutraliseringen meget hurtigt. Eltech Solutions tilbyder forskellige størrelser af ionblæse systemer.

Ionstave

Keyence ionstave virker med og uden trykluft, hvis du vælger at sætte trykluft til den, så bliver den mere effektiv og derved fjernes de statiske ladninger hurtigere. Eltech Solutions tilbyder stave fra 360 mm og op til 3000 mm i længden. Ionstavene har indbygget en sensor, som måler om der er behov for negative eller positive ioner og derfor går neutraliseringen meget hurtigt

Andre Ionsystemer

Eltech solutions tilbyder også en lille slange eller en håndholdt pistol, hvor man sætter trykluft til for at fjerne statiske ladninger.

Den lille slange kan man få ind i en maskine, hvor der ikke er så meget plads.

Vil du vide mere om hvilke produkter vi kan levere inden for Automation så ser her!

Keyence- SJ-F300back-2 antistatisk udstyr
Henrik Heinemann
Brug for mere information?

Kontakt
Vores specialist på området er:

Henrik Heinemann
mail: henrik@eltechsolutions.dk
Mobil: 22 60 57 24

Produktdata

Leverandører:

Hassellunden 14  ∙  DK-2765 Smørum
Tel +45 7010 1410

Nordea Bank: 2191 8979190108
CVR nr: DK64106910

SWIFT: NDEADKKK
Email: info@eltechsolutions.dk