Kontoret:              +45 7010 1410
Produktionen:    +45 4466 1100
Sverige:             +46 702-355 685
Søg

Robotter

Skal din virksomhed automatiseres?

Indenfor robotter, som er en helt ny portefølje hos Eltech Solutions, tilbyder vi med EPSON markedets bredeste udvalg af Scara-robotter, med over 300 forskellige modeller, hvilket giver brugeren mange muligheder for den optimale løsning.

EPSON´s robotter leveres med deres egen programmeringssoftware RC+ med indbygget 3D simulator, samt muligheden for vision, conveyor tracking samt parts feeder. Da alt softwaren kører på samme platform, betyder dette en mere simpel og hurtigere programmering.

Scara-robotter

Vi kan tilbyde Epsons store udvalg på mere end 300 forskellige Scara robotter. Så der er store muligheder for at finde præcis den robot man søger, når det gælder hastighed, præcision og payload.

Scara robotten er oprindelig en Epson opfindelse, og de er i dag markedsførende med over 42 % af alle solgte Scara robotter i Europa.

Scara robotterne fra Epson kommer i flere serier, afhængig af hastighed og præcision. Flere af dem kan også leveres i renrums versioner.

G-serien er markeds førende når det gælder funktioner og performance. Dette er top modellen når det gælder hastighed og præcision.

LS-serien er hurtige kompakte robotter. Ideelle robotter når løsningen handler om maksimal værdi, uden at gå på kompromis med ydelsen.

T-serien er en prisbillig “all in one” robot, som kommer med indbygget kontroller i robotsoklen, komplet med software, klar til brug. Leverings tiden på denne er 3-4 uger fra bestilling.

6-akset robotter

Epson har en bred serie i 6-akset præcisions robotter. De er alle bygget efter slim-line princippet, der giver et elegant design samt er pladsbesparende.

Faktisk er N-serien med sit helt unikke “folding-arm” princip op til 40 % pladsbesparende i forehold til konventionelle 6-akset robotter. Dette betyder at den egner sig utrolig godt til produktions celler og andre applikationer hvor pladsen er et issue.

En af de nyeste robotter fra Epson er den 6-akset VT6L, som er en komplet robot med indbygget kontroller og software, klar til brug, og til en meget gunstig pris. Denne robot er lagervarer og kan derfor leveres hurtigt, typisk på 3-4 uge.

Vision

Epson har deres egen vision system til kontrol og/eller detektering af emner. Enten som kvalitetskontrol, eller til brug ved opsamling af emner.

Systemet kan evt. også bruges til at samle emner op på et kørende bånd, som conveyer tracking.

Vision delen programmes i samme software, RC+, som robotten, og derved opnås en lang række fordele da dataudvekslingen foregår intern i styringen, samt programmeringen forenkles.

Parts feeder

IntelliFlex feedersystem fra Epson er et parts feeder system til opsamling af emner fra bulk. Fordelen er bla. At det er totalt integreret i Epsons robot programmerings software RC+, og derved gør at programmeningen bliver gjort meget simpel og der spares tid ved omskiftning og programmering af nye emner.

Softwaren har mulighed for at kører en auto-teach funktion, til nye emner, så omskift kan gøres meget hurtig.

Force sensor

Skal du vide præcist hvor meget du presser eller vrider med din robot, så har Epson løsningen i form af en deres egen Force sensor som monteres direkte på robotten.

Dette kan være til kontrol af emner eller til at kontrollere en proces. Med force sensoren har du mulighed for at måle helt ned til 0,1 N! Den programmes direkte i RC+ softwaren, sammen med selve robot programmet.

Robot Management System

Med dette system har du mulighed for at koble alle dine Epson robotter på samme system og netværk. Derved opnår du muligheden for bla. At kunne overvåge dem, tage back-up og få besked om fejl og tid til service, fra centralt sted, uden at skulle ud til hver eneste kontroller.

Vil du vide mere om hvilke produkter vi kan levere inden for Automation så ser her!

Previous slide
Next slide
Henrik Heinemann
Brug for mere information?

Kontakt Vores specialist på området er:
Henrik Heinemann henrik@eltechsolutions.dk Mobil: 22 60 57 24 Direkte: 43 20 07 68

Produktdata

Leverandører:

Kontoret
Hassellunden 14
DK-2765
Smørum
Tlf +45 7010 1410

Produktionen
Ringbakken 7
DK-3660
Stenløse
Tlf +45 4466 1100

Sverige
Truckvägen 16B
SE-194 52
Upplands Väsby
Tlf +46 702-355685

Nordea Bank: 2191 8979190108
CVR nr: DK64106910

SWIFT: NDEADKKK
Email: info@eltechsolutions.dk