Whistleblowerordning

Vigtigheden ved whistleblowerordningen

D. 17  december 2021 blev en ny lov vedtaget, at arbejdspladser overstigende 50 ansatte er forpligtet til at indføre en whistleblowerordning. Ordningen har til formål at beskytte ansatte og andre interessenter imod negative konsekvenser, skulle de vælge at ‘whistleblowe’ potentielle problemer i virksomheden.
Hos Eltech Solutions støtter vi op om et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor der skal være plads til at ytre sig om eventuelle ulovligheder og uregelmæssigheder.

Fremgangsmåden hos os

Vi mener, at alle skal have mulighed for at indberette kritisable forhold om Eltech Solutions. Med vores whistleblowerordning ønsker vi en proaktiv tilgang, hermed mindske skader og uforudsigelige sager i virksomheden, skulle indberetteren mene at Eltech Solutions overskrider EU-retten og egne værdier.
Indberetninger ønskes i første omgang at blive henvendt til en leder i vores organisation. Føler du at informationerne er for følsomme at diskutere med en leder, så tilbyder vi et alternativt i form af mundtlig- eller skriftlig indberetning helt anonymt.

Rapporteringsprocesseen

Selvom alle rapporter ikke behøver bevismateriale, så skal rapporterne foretages i god tro. Rapporteringskanalen stilles til rådighed af en ekstern partner WhistleB, Whistleblowing Centre, for at sikre anonymitet. Rapporteringsprocessen er krypteret og beskyttet med adgangskode.
Alle rapporter behandles i fortrolighed.

Hvordan indsender jeg en anonym rapport?

Din rapport indsendes nemt og sikkert ved at følge skemaets anvisninger. Når du sender din rapport, modtager du et personligt ID og en personlig adgangskode på skærmen. Opbevar disse på en sikker måde. 
Du forbliver anonym under hele dialogen.

Vi skriver muligvis et svar eller opfølgende spørgsmål til dig inden for 10 kalenderdage.

Tak for dit engagement.

Hassellunden 14
DK-2765
Smørum
Tel +45 7010 1410

Nordea Bank: 2191 8979190108
CVR nr: DK64106910

SWIFT: NDEADKKK
Email: info@eltechsolutions.dk