Kontoret:              +45 7010 1410
Produktionen:    +45 4466 1100
Sverige:             +46 702-355 685
Søg

Eltech Solutions A/S har overtaget Enke Elektronik.

Vi har hermed fornøjelsen af at meddele, at Eltech Solutions har overtaget Enke Elektronik. Dermed tager vi endnu et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at øge værditilvæksten i den portefølje af komponenter, som vi allerede tilbyder i dag. Mange af vores kunder efterspørger i stigende grad mere nøglefærdige systemer frem for blot at source enkeltkomponenter, og med opkøbet vil vi få endnu bedre muligheder for at hjælpe vores kunder, selv med både mindre serier og prototyper.

Ønsket om ekspansion

Skulle man undre sig over, at vi har fundet sammen med lige præcis Enke Elektronik, så er det da også en historie med mange vinkler. Meget væsentlig er det dog, at vi ved opkøbet af Enke Elektronik handler om begge virksomheders ønske om ekspansion, og at de to virksomheder geografisk meget tæt placeret på hinanden. Det sikrer den sammenhængskraft, der altid er til stede, når man kobler udvikling og produktion tæt sammen.

Enke Elektronik bliver hvor den er

Det er ikke let, og måske heller ikke altid hensigtsmæssigt, at flytte en produktionsvirksomhed. Derfor har det i vores søgen efter en produktionspartner været særdeles væsentligt, at vi har været tæt på hinanden. Dels får det logistikken til at hænge godt sammen, og dels sikrer nærheden det ”ping-pong” mellem vores ønske om værditilvækst for komponentprogrammet og forståelsen af, hvad der er økonomisk og praktisk muligt.

Understøtter forretningen

Enke Elektronik har i mere end ti år været ejet af Christina Hjortshøj, som da også fortsætter i virksomheden. Ved at sælge virksomheden til Eltech Solutions opnås den rygdækning og ro, der er nødvendig for virksomhedens fortsatte udvikling. Fokus er også på de mindre serier af elektromekanisk montage med et typisk afsæt i kabelkonfektionering, box building og batterikonstruktion. Det er netop løsninger, som understøtter vores voksende produktportefølje, og det giver vores medarbejdere muligheden for at tilbyde mere færdige systemer, som omfatter integrerede løsninger af komponenter fra flere af vores leverandører.

Vi glæder os til et endnu tættere samarbejde med vores kunder.

 Kenth Køhler, Eltech Solutions A/S

Kontoret
Hassellunden 14
DK-2765
Smørum
Tlf +45 7010 1410

Produktionen
Ringbakken 7
DK-3660
Stenløse
Tlf +45 4466 1100

Sverige
Truckvägen 16B
SE-194 52
Upplands Väsby
Tlf +46 702-355685

Nordea Bank: 2191 8979190108
CVR nr: DK64106910

SWIFT: NDEADKKK
Email: info@eltechsolutions.dk